Инђији нико не може одузети наду против Партизана

Свесни су у табору Инђије да је Партизан фаворит у данашњем мечу, који се од 18 часова игра на њиховом стадиону, али у екипи сви су спремни да пруже што јачи отпор црно–белима.
д
Фото: Dnevnik.rs

Игра у досадашњим припремним утакмицама даје Инђији за право да каже да може да парира свима, па и црно - белима. Задржали су, како истичи, костур тима, а ту су и новајлије који би требало да буду тас на ваги у појачавању квалитета игре и конкуренције у тиму.

– Прелазни рок се завршава 1. септембра. Имамо још месец и по дана, тако да ће сигурно бити промена у нашем играчком кадру, као и у другим екипама. Илузорно је трошити речи о црно–белима. То је један  од два наша највећа клуба. Партизан је фаворит, не само против нас, него и против скоро свих екипа у лиги. Ми генерално као новајлије на суперлигашкој сцени не можемо носити улогу фаворита ни против једног ривала – истакао је тренер Инђије Срђан Благојевић.

Партизан је дефинитивно фаворит, ту нема никакве приче. Ми не можемо да избегнемо улогу аутсајдера. Међутим, верујем у себе и оно што радимо (тренер Благојевић)

Према његовим речима, током припрема Инђија је бирала противнике сличног квалитета, а фудбалери су видели да су способни да играју и са екипама из вишег ранга.

– То нам је поготово било јасно после утакмица са тимовима који су чланови хрватске Прве лиге. Још једном понављам, Партизан је дефинитивно фаворит, ту нема никакве приче. Ми не можемо да избегнемо улогу аутсајдера. Међутим, верујем у себе и оно што радимо. Једино што је сигурно јесте да нико не може да нам одузме наду да у квалитетно одиграној утакмици можемо да се надамо и неком повољном резултату. Даћемо све од себе да публика која дође на утакмицу има шта да види, пре свега од нас, а за колико ће то резултатски бити довољно, видећемо на крају – поручио је Благојевић.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести