Јарачани тренирају на Клиси и полако комплетирају редове: Прикључили се Нинковић и Ковачевић

На терену новосадског Борца, одвијају се припреме фудбалера Младости из Бачког Јарка, јер је на Ливадици, у пожару, оштећен део клупских просторија. Ненад Церовић, искусни фудбалски вук, користи лепо време да би реализовао уводни део и новајлије увео у ритам.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

- Тренирамо већ седам дана, на терену Борца имамо добре услове, а полако комплетирамо редове, јер сви са списка нису присуствовали прозивци. Листа новајлија није закључена, биће још освежења, са циљем да и на пролеће свима будемо тврд орах. Играчи су озбиљно схватили уводни део, свесни да нам предстоји пуно посла око уигравања тима, пошто смо суочени са променама у кадру – каже Церовић.

Од играча из јесењег дела, тренирају голман Драган Лолић, Ђуро Стеванчевић, Дамјан Тодоровић, Милош Стојаковић, Огњен Боровница, Давид Стојисављевић, браћа Милош и Милан Ковачевић, а прикључио се и офанзивац Давид Нинковић, који је био на припремама Кабела. -Много ће нам значити на офанзивном плану, а може да игра на више позиција. Имамо добру залиху бодова, нисмо угрожени, па ћемо кроз надигравање тежити добрим резултатима. Отворено и без калкулација, улазили смо у сваки меч и током јесењег дела сезоне.

Плаво-беле су напустили Александар Леђанац (Стари град, Бачка Паланка), Младен Апић (Нови Сад) и Лазар Марцикић. После повреде лигамената, у строју је поново штопер Слободан Папрић, из Првог маја вратио везиста Никола Поповић, а папире је донео и Горан Ђукић (ТСК). На тренинзима је и искусни Саво Ковачевић (31), некадашњи играч Војводине, Пролетера, Слободе из Ужица, Сент Галена, казахтанског Спартак Семеја, Радничког из Крагујевца.

- Од њега очекујем да искуством буде ослонац млађима, да их разиграва и помогне на путу сазревања. Прошао је пуно тога у каријери, али и даље има мотива и то треба да искористимо на терену. Постоји простор за помак, поново ћемо скоцкати добру екипу, јер желимо да поглед на табелу учинимо лепшим – поручио је Ненад Церовић.

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести