Јединство из Влајковца води у Панчевачкој лиги

Фудбалери Јединства из Влајковца после одиграних 15 кола први део сезоне у Панчевачкој  лиги  завршили су на првом месту са освојених 39 бодова.
Екипа Јединства из Влајковца
Фото: Екипа Јединства из Влајковца

Ове јесени тим из Влајковца  показао је својим играма и резултатима да је најозбиљнији кандидат за пласман у виши ранг. Управа клуба на челу са спонзором клуба Сафетом Тихићем створила је идеалне услове и тим са тренером Мирасловом Бељином ове јесени  освојио је прво место. На последњем мечу у Потпорању фудбалери Јединства остварили су убедљиву победу.

- Пружили смо добру и ефикасну игру и освојили три бода са којима смо задржали врх табеле. Морам да похвалим играче који су били на висини задатка и наша победа у ниједном тренутку није била у питању - каже Бељин.

Другу годину Бељин на клупи Влајковчана, а пре тога успешно предводио Вршац јунајтед.

- Ово је леп резултат, али одмора нема морамо увек напред и предстоји нам добра анализа како би што спремније дочекали наставак сезоне. Задовољни смо постигнутим резултатима. Наравно играчи су најзаслужнији за успех, успели смо да добрим радом спојимо младост и искуство.

Влајковчани већ праве планове за пролећну сезону. 

„Имамо обавезу да сачувамо стечено - каже тренер Бељин. - Имамо тежак распоред али сам уверен да можемо наставити у истом ритму. Већ смо нешто предузели, да би сачували прво место треба нам два-три појачања. Сви тимови ће у наставак првенства ући јачи.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести