Јовичић: Спреман сам за повратак, конкуренција добродошла

БЕЛЕК: Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић изјавио је да једва чека повратак на терен и да поново "гине за клуб".
branko jovicic
Фото: Youtube Printscreen

Повремени репрезентативац Србије паузирао је пет месеци због повреде лигамената колена прошлог лета против Хелсиникија у квалификацијама за Лигу шампиона, друге тешке за само две године.

Очекује се да заигра сутра у пријатељском мечу против словачке Дунајске Стреде.

"Био сам ту за Звезду, гинуо сам и даље ћу гинути. Срећан сам што сам се вратио, надам се да повреда више неће бити, жао ми је што нисам осетио драж Лиге шампиона на стадионима Тотенхема и Бајерна", рекао је Јовичић новинарима у Белеку.

Он је навео да га конкуренција у виду доласка Секу Санога не забрињава.

"Била нам је потребна конкуренција, подсртек да радим више, а Саногу, који је сјајан момак и који ће ускоро показати спортско умеће из Јанг Бојса желим добродошлицу.

Јовичић је додао да играчи ниси могли да замисле да ће Владан Милојевић отићи на крају полусезоне, али да је стигао иделаан наследник - Дејан Станковић.

"Сви знамо чији грб носимо и чије боје бранимо, што је најбитније када се игра у Звезди", истакао је Јовичић и открио да и даље носи бројаницу коју је добио од МИлојевића пре две године уочи утакмице против Келна, када се вратио на терен после прве дуге паузе, а Звезда изборила европско пролеће.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести