Кабел на „Карађорђу“ дочекује Нови Пазар

Ванредна ситуација због налета вирусаије није пореметила одличну атмосферу која након слатког минималца са Графичарем влада у новосадском прволигашу Кабелу.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Приказаном игром и резултатом  на прави начин су се вратили у трку за висок пласман. Сутра од 15 сати Новосађани на “Карађорђу“ угошћују великог дужника Нови Пазар. Јесенас су Новосађани крај Јошанице непланирано изгубили бодове.  Међутим, шеф стручног штаба Кабела Зоран Васиљевић је опрезан.

- Спремни смо за меч у минулих неклолко дана, пуно смо радили на  психолошкој припреми екипе. Евидентно је да имамо квалитета за висок пласман што смо потврдили играма у првенству. Међутим у овај меч морамо ући са доста стрпљења и хладних глава - објашњава Васиљевић.

Пазарци имају изузетан играчки потенцијал, плејаду искусних играча предвођени Аливодићем, Хаyибулићем, Ђокићем и неколико младих талентованих играча међу којима је и Рубежић.

- Пред нама је нимало лак задатак. Међутим, морам да кажем да ме посебно радује атмосфера. Искусним гостима супротставићемо се нашом тимском игром која нам је донела пуно радости. Додатни мотив је и домаћи терен на коме до сада нисмо доживели ни један неуспех. Сигурно ће поред одличног противника хендикеп бити што због тренутне ситуације нећемо имати подршку навијача -  жали Васиљевић

За данашњи сусрет од кога домаћин много очекује тренер Зоран Васиљевић неће моћи да рачуна на „пожутелог“ Дражића.

- Није ни улазио у игру против Грагичара. Доби је парни картон на клупи. Сви остали су здрави, орни  и спремни да дају максимум. Посебан мотив, конкуренција на свим позицијама па ћу имати слатких брига коме да укажем поверење, а играће тренутно најспремнији - истакао је на крају стратег Кабела.

 М. Поповић  

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести