ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ Кабел победио Трајал са 2:0

Кабел - Трајал 2:0 (1:0)
1
Фото:  Искусни Говедарица (23) је предводио Кабел у нову победу, Фото: Ј.Грлић

Фудбалери Кабела вредном победом опростили су се од навијача у јесењој сњезони. Потврдили висок ниво форме. Од првог минута кренули су агресивно предвођени распложеним Зораном Караћем, Предрагом Говедарицом и осталим играчима, озбиљно су на почетку припретили. У шанси је био Владић али је његов ударац завршио поред гола. Умало да екипа из Крушевца која се стално бранила не дође до неочекиваног  вођства. Петровић се пробио по десној страни, упутио центаршут, а Ђуровић је са десетак метара погодио стативу.

Уродио је плодом притисак домаћих минут пре краја првог полувремена. Изборио се на око 16 метара од гола за лопту капитен Петровић, фаулиран је. Слободан ударац маестрално је извео најбољи актер Зоран Караћ погодивши сами угао за заслужено вођство. И у наставку су Кабеловци нападали, желели да још једним голом овере победу. У 64. минуту судија Ивковић оправдано је показао на белу тачку, када је у налету у казненом простору гостију голман Стојановић оборио Владића. Пеналтик је извео Караћ, а Стојановић прозрео његову намеру и из самог угла избио лопту у корнер.

У 70. минуту Пуношевац је после гужве шутирао поред гола. Да овере победу имали су домаћи преко Дражића и Илића, две лепе прилике, али је голман Стојановић био на висини задатка. У првом минуту судијске надокнаде резервиста Жуниор преварио је неколико чувара па и голмана Стојановића и прецизним ударцем погодио мрежу за коначан резултат и вредну победу Кабеловаца.

М. Поповић       

НОВИ САД: Стадион Карађорђе, гледалаца 250, судија: Ивковић (Лајковац). Стрелци: Караћ у 44. и Жуниор у 91 минуту.  Жути картони: Бјековић, Говедарица (Кабел), а Радић (Трајал).

КАБЕЛ: Вуклиш 7, Бјековић 7,5, Петрић 7,5, Пантелић 7,5, Петровић 8, Јованић 7 (Дражић 7), Кочовић 7,5, Караћ 8,5 (Жуниор 7), Бихорац 7, Владић 7 (Илић), Говедарица 8.

ТРАЈАЛ: Стојановић 7,5, Радић 6,5, Радмановац 6,5, Оусман 6,5 (Томић 6), Лишчевић 6 (Радовнаовић 7), Кецап 6 (Јовановић 6,5), Гогић 7, Савић 7, Ђуровић 7, Пуношевац 7, Петровић 7.

                   

Фото : Ј. Грлић

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести