Кабел после велике борбе поражен у Новом Пазару

Фудбалери Кабела су се са неугодног гостовања из Новог Пазара вратили празних руку. Био је то други пораз фудбалера крај Штранда у првенству, први после серије од девет мечева.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

По ономе што су момци тренера Зорана Васиљевића приказали пред узаврелом домаћом публиком заслужили су барем бод. На крају само могу да жале за неким ситуацијама које су узроковале поразу. Одлично је Кабел голом Сирила Неба отворили меч.

- Отишли смо у Пазар да отвореном нападачком игром којом тежимо остваримо повољан резултат. Знали смо да ће нам поред квалитетног ривала једна од препрека бити и ватрени навијачи. За то смо се посебно спремали поготово што сам у досадашњој каријери два пута са Војводином  преживљавао врели амбијент крај Јошанице. Гол који смо постигли био је додатни притисак, па смо за кратко време наивно примили погодак и на одмор отишли са активним резултатом мада је руку на срце домаћин у тим је био бољи ривал - искрен је Васиљевић.

У наставку домаћин је постигао два гола, дошао до потпуног преокрета.

- Кренули смо с два шпица. Ни на крај памети нам није било да се бранимо већ да побољшамо игру  и дођемо до победе. Домаћин је повео с беле тачке, али пре тога судија је могао да досуди пенал и за нас. Није моје да коментаришем спорне детаље, али је евидентно да нам се исте ствари другу утакмицу за редом, слично је било и у мечју с Графичарем. . Сви спорни детаљи могу накнадно да се анализирају са видео записа. То је ствар људи који воде бригу о регуларности такмичења а наше је да узроке пораза тражимо и у нашим пропустима.

И поред вођства домаћина Кабел до краја меча није се предавао нападао је  а у финишу је голом искусног Аливодића било решено питање победника.

- Показали су момци прави карактер и мало је недостајало да стигнемо до изједначења. Шансе су пропустили Владић и Дражић, а и срећа нам је окренула леђа,  ударац Илића уздрмао је пречку. И уместо да се радујемо изједначењу примили смо и трећи гол са којим је распршена нада да се из Пазара можемо вратити непоражени. Момци су подлегли атмосфери поготово они млађи, немам им шта замерити. Замерке упућујем оним искуснијим који у ногама имају безброј оваквих мечева. Овај пораз који је дошао после 9 успешних резултата морамо што пре заборавити и сву позитивну енергију усмерити на следећи меч са Земуном - истакао је на крају стратег Кабела.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести