Кабел спреман да се реваншира Братству

Пет кола остало је до краја првенствене трке у Српској фудбалској лиги-група Војводина.
Д. Иванић/Недић (Кабел), Лазаревић (2) и Панајотовић (7) Сремац
Фото: Д. Иванић/Недић (Кабел), Лазаревић (2) и Панајотовић (7) Сремац

Лидер првенства и по многима нови путник за прволигашко друштво  Кабел у финиш улази са 9 бодова више од другопласираног Хајдука. Данас на игралиште крај Штранда стиже Кебелов највећи дужник, екипа Братства. Јесењи пораз још увек пече момке тренера Зорана Васиљевића, као и неуспех у Купу. Зато је екипа са Штранда намерна да нападачком игром дугове врати с каматом.

- Неочекивани пораз у Купу брзо смо преболели и у Сремској Митровици, у мечу са Радничким, показали смо победнички карактер, убедљивом победом освојили смо бодове и начинили још један корак ка вишем рангу - каже Зоран Караћ, најбољи актер меча са Радничким и стрелац једног од четири гола.

Кабел је јесенас у Пригревици изгубио убедљиво – 0:3.

- То је једна од ретких утакмица у којима нисмо постигли гол. Нисмо одиграли тако лоше како то резултат показује, али шта је ту је – изгубили смо. Још више нас боли пораз  у Купу обзиром на погибељну игру појединих играча Братства који нису бирали средства да дођу до успеха. Немамо намеру да им за грубе стартове вратимо истом мером, већ да  у нападачкој игри резултатски дуг вратимо са каматом. Спремни смо за још једну квалитетну партију и освајање сва три бода – поручио је  Караћ и позива навијаче да дођу и помогну им да стигну до циља.

М. Поповић   

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести