Кадети ЧСК Пиваре изборили се за Квалитетну лигу Војводине

Иза кадета ЧСК Пиваре је сезона проткана успесима, а крунисана пласманом у Квалитетну лигу Војводине. Чета тренера Ђорђа Бојића и Владимира Баља (играчи рођени 2001. и 2002. године) на супериоран начин окончала је трку у Сомборској подручној лиги, са 17 победа и три ремија, уз гол-разлику 62:13.
Kadeti CSK Pivare
Фото: Dnevnik.rs

- Момци су ме учинили поносним. Целе сезоне су играли у високом ритму, без осцилација, па је освајање првог места било неминовно. Завесу смо спустили победом против најближег пратиоца Младости из Апатина (3:1) – задовољан је тренер Бојић.

Блиставу страницу клупске историје исписали су: Медић, Спасић, Ивезић, Пилиповић (голмани), Вулевић, Алексић, Ковачевић, Шормаз, Бајилов, Гвозденовић, Мијонић, Станковић, Мартинкевич, Митровић, Игњатовић, Самарџић, Којовић, Увачек, Каракаш, Дрљача, Јовић, Гашпар, Бајчетић, Тарбук, Врцељ, Анђелковић, Симић и Милетић.

-Свесни смо да виши ранг доноси озбиљније изазове, али спремни смо да се ухватимо у коштац са свим ривалима. Имамо базу талентованих играча, посвећених раду, а то је предуслов за добре резултате, које очекујем и у јачој конкуренцији – најавио је Бојић.      

М. Менићанин

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести