Канга поново Звездина "осмица": Циљ је Лига шампиона

БЕОГРАД: Повратник у редове Црвене звезде Гелор Канга изјавио је да је веома задовољан што се вратио у Београд и да је спреман да својим искуством помогне екипи да поново избори пласман у Лигу шампиона.
kanga gelor
Фото: FoNet

Канга ће у другом мандату на "Маракани" поново носити дрес са бројем осам, док ће Мирко Иванић узети његову омиљену "четворку".

"Веома сам задовољан због повратка. Овде сам јер сам имао веома добре односе са људима у клубу, а и веома ми се допао пројекат који су ми представили. Циљ је да се опет пласирамо у групну фазу Лиге шампиона", рекао је Канга на промоцији која је организована на стадиону Рајко Митић.

Репрезентативац Габона додао је да се радује сарадњи са тренером Дејаном Станковићем.

"Деки је као играч остварио велике резултате, верујем да ћемо имати сјајну сарадњу. Синоћ на тренингу није било времена, али верујем да ћемо већ данас разговарати. Што се тиче играча, ту је доста младих, али и неколико њих које познајем. На свима нама је да радимо и остваримо циљеве", истакао је Канга.

Спортски директор Митар Мркела истакао је да Кангу није потребно посебно представљати, имајући у виду да је његов први мандат у Звезди био веома успешан.

"Желели смо да га вратимо због његовог карактера, због способности да преузме одговорност кад је најтеже. Надам се да ће и у другом мандату бити једнако успешан", поручио је Мркела.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести