Клуб пријатеља ФК Војводина захвалио се градоначелнику Вучевићу за разумевање и подршку

Поводом иступа градоналника Новог Сада Милоша Вучевића на тренутну ситуацију  у Фудбалском клубу Војводина, огласио се Клуб пријатеља ФК Војводина.
fk vojvodina
Фото: ФК Војводина

У изјави за медије, коју је потписао председник Клуба мр Ненад Миљуш, између осталог, каже се: - Сви ми заједно изражавамо велику захвалност градоначелнику Новог Сада господину Милошу Вучевићу на његовој подршци апелу који смо упутили, апелу да сачувамо наш Клуб. Разумевање господина Милоша Вучевића да је превазилажења једне од најдубљих криза у којој се нашла ФК Војводина у својој 105 година дугој историји, од највећег значаја у овом тренутку. Лош фудбалски резултат, лоше стање финансија, а пре свега лоша перспектива, односно ни мало светла будућност, чињенице су које захтевају брзу и озбиљну реакцију свих одговорних... Сам господин Милош Вучевић је истакао да је најважније пронаћи најбоље руководство које ће омогућити спортском сектору да припреми тим за нову сезону. Управо та констатација нас охрабрује да ће се предстојећи изазови превазићи на најбољи могући начин, да ће се ФК Војводина вратити на стазе успеха и да ће Стадион “Карађорђе” поново бити испуњен свима онима којима је Воша у срцу.

Потом се изражава убеђење да ће искрене намере градоначелника да направе добру атмосферу, утицати на стварање адекватне управе и да ће Нови Сад бити још више део тог пројекта.

„Очекујемо да ће се после обраћања господина Милоша Вучевића ургентно организовати Седница скупштине ФК Војводина, која се свакако мора одржати, а у складу са Статутом. Како је садашња Управа изгубила поверење свих искрених навијача, симпатизера и поклоника ФК Војводине, једини излаз из настале ситуације је да одговорни поднесу оставке. Представници Републике Србије, АП Војводине и Града Новог Сада треба да буду носиоци реализације стварања нове управе. Нова персонална решења морају да задовоље највиша очекивања која су у складу са критеријумима и кодексима ФК Војводина. ФК Војводина спада у ред највећих спортских колектива на овим просторима, у својој богатој историји она је допринела ширењу угледа Града и наше земље у европским, али и светским размерама“, каже се у изјави за медије Клуба пријатеља ФК Војводина.

Пред суботњу утакмицу Војводине и Партизана: Улазнице у продаји

У суботу од 16 часова, на новосадском стадиону “Карађорђе” игра се меч претпоследњег кола плеј-офа фудбалске Суперлиге, између Војводине и Партизана. Биће то уједно растанак Новосађана од њихових навијача у овом првенству, пошто црвено-бели у последњем колу гостују код екипе Чукаричког. Улазнице за утакмицу, по цени од 700 динара (запад) и 500 динара (исток, север и југ), од данас се налазе у продаји у Гигс тиксу (Париски магазин, улица Краља Александра 12), од 9 до 19.30 часова. На дан одигравања сусрета, карте за западну трибину продаваће се на централној благајни “Карађорђа” и то од 12 сати, оне за исток на благајни оред ресторана “Огњиште”. Улазнице за југ биће на располагању на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), док ће се север дистрибуирати у просторијама навијачке групе “Фирма” и то од 14 до 16 часова. При томе, сви навијачи новосадског клуба који на утакмицу дођу с неким од обележја ФК Војводина, моћи ће бесплатно да преузму карте за северну трибину.

А. П.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести