Косановић: Почињемо да личимо на екипу каква желим да будемо

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић озјавио јуе данас да очекује тешку утакмицу против Напретка, али да верује да екипа може до три бода.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Отварамо серију од шест утакмица до следеће репрезентативне паузе и свака од њих биће изузетно битна. Ова прва против Напретка вероватно је и најтежа и најважнија у том низу, не само због бодова који би нам пуно значили, већ и због снаге противника и његових амбиција. Напредак има бољи тим него што то табела тренутно показује. Радили смо добро током паузе, почињемо да личимо на екипу каква желимо да будемо и мислим да смо спремни за овај меч. Против Напретка морамо да “трајемо” 90 минута и да искористимо сваку ситуацију која може да нас одведе ка циљу", изјавио је Косановић на конференцији за медије.

Он је прокоментарисао и ривалитет два клуба.

"Знам за тај локални ривалитет, још из времена када сам радио у Крушевцу. Ипак, тај ривалитет је више везан за навијаче два клуба, док су играчи углавном нови на обе стране и то никако не би смело да их оптерећује. Нама је овај меч јако битан и без обзира на име противника наш циљ су три бода која ће нас ставити у добру позицију у првенству", поручио је Косановић.

Утакмица 12. кола Суперлиге између Радничког и Напретка игра се сутра од 18 сати у Нишу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести