Косановић пред Вождовац: Тежак ривал, али идемо на победу

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Милорад Косановић изјавио је данас да очекује тешку утакмицу против Вождовца, али и победу свог тима.
milorad kosanovic FICA5663
Фото: Милорад Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

"Улазимо у завршницу јесењег дела првенства и сваки бод нам је битан. У Београду нас чека интересантна утакмица, која би могла да буде веома квалитетна уколико то дозволе временски услови. Играмо против полетног и младог тима, који хоће да игра фудбал, који се надиграва и који је у досадашњем делу првенства показао озбиљан квалитет. Ми смо у суботу одиграли јако добру утакмицу у Ивањици (7:0) и надам се да ћемо задржати тај ниво и наставити у истом ритму", рекао је Косановић на конференцији за медије.

Он је прокоментарисао и чињеницу да ће се утакмица играти на вештачкој трави.

"Тамо владају специфични услови и никоме није лако да игра на таквом терену. Предност Вождовца у односу на све остале је што они сваки дан тренирају на таквом терену. Ипак, колико сам чуо они су недавно променили ту вештачку подлогу, која је раније била класичан тепих, а сада је сличнија правој трави, па верујем да ће нам због тога бити мало лакше. Али како нама тако и њима. Ми смо се добро спремили, у одличном смо расположењу, идемо тамо да се надигравамо, да се наметнемо од првог минута и да се у Ниш вратимо са нова три бода", закључио је Косановић.

Утакмица 19. кола Суперлиге између Вождовца и Радничког игра се сутра од 15 сати.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести