Кривокапић и даље на клупи Цемента

Иза фудбалера Цемента је једна од успешнијих сезона у Српској лиги, група Војводина.
krivokapic radovan
Фото: Радован Кривокапић, фото: Приватна архива

Беочинци су освојили  шесто место и направили добру подлогу да већ од наредне сезоне уз адекватна појачања умеша у борбу за највиши пласман.

Током летње паузе управа је успешно решила горући проблем, договорила се о наставку сарадње са амбициозним тренером Радованом Кривокапићем који је успешно током прошле сезоне заменио Драгана Милошевића.

„Задовољни смо како је Кривокапић радио. Предочили амбиције да у  наредном првенству будемо при самом врху, што не значи да се уколико нам се укаже прилика не  боримо и за највиши пласман и веома брзо се договорили да и у наредној сезони предводи Цемент. Имамо лепу визију да клуб вратимо на стазе успеха“, задовољан је спортски директор Бранислав Никитовић.  

И Радован Кривокапић који ускоро добија про лиценцу је задовољан..

„На позив Бранислава Никитовића стигао сам у Цемет. Одрадили смо добру сезону. Имамо добру подлогу коју ћемо  заједничким снагама допунити са неколико квалитетних појачања, направити  екипу која ће од првог кола се равноправно са осталим тимовима борити за највиши пласман. Припреме ћемо почети 2. јула а у раду ће ми помагати  Игор Ђурић, Милан Јованић и кондициони тренер Новак Симовић“, истакао је Радован Кривокапић.

Б. Ст – М. По.   

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести