Крстајић пред Партизан: Имам разлог да будем оптимистичан

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Младен Крстајић изјавио је данас да његов тим спремно очекује утакмицу против Партизана и да верује да ће се представити у најбољем светлу.
krstajic
Фото: FK TSC

ТСЦ сутра од 16 сати гостује Партизану на стадиону у Хумској у 35. колу Суперлиге Србије.

"После наша два неочекивана пораза у Суперлиги, вероватно су људи скептични пред утакмицу са црно-белима, али без обзира на то, верујем у своју екипу, очекујем добру утакмицу и веома јој се радујем. Биће тешко, не треба трошити речи на то колико је Партизан добра екипа, али имам разлог да будем оптимистичан пред сутрашњи меч и очекујем да ћемо оставити добар утисак", рекао је Крстајић на конференцији за медије.

Нападач Ненад Лукић оценио је да Партизан јесте фаворит и велики клуб, који под вођством тренера Станојевића сјајно игра.

"Идемо на ноге апсолутном фавориту, али ми смо у последњој утакмици у Хумској показали да можемо да останемо непоражени. У Београд сигурно не идемо са белом заставом. Надам се да ћемо сутра пружити добру игру и да ћемо бити достојан противник“, рекао је Лукић и додао да је ТСЦ, упркос два неочекивана пораза, добро тренирао и да се екипа спремила.

"Ово је идеалан тренутак да изађемо из ове мале кризе. Ако останемо непоражени то ће нам сигурно дати ветар у леђа за преостале три првенствене утакмице“, казао је Лукић.

Капитен Саша Томановић је нагласио да утакмица против Партизана свим играчима даје велики мотив да остваре што бољи резултат и да пруже што бољу партију.

"Надам се да ћемо поновити игру од прошле године када смо у Београду остали непоражени, јер нама сваки освојени бод против овако доброг противника много значи“, рекао је Томановић.

ТСЦ је после 34 одиграних кола шести на табели са 49 освојених бодова, а Партизан је другопласирана екипа са 86 бодова.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести