Крстичић и Радоњић: Репрезентација је част

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде Ненад Крстичић и Немања Радоњић поручили су да им је част што су добили позив у репрезентацију Србије за пријатељске утакмице против Кине и Јужне Кореје.
radonjic i krsticic, fk crvena zvezda
Фото: Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić, foto: crvenazvezdafk.com

Вршилац дужности селектора репрезентације Србије Младен Крстајић одлучио је да екипи накнадно прикључи Звездин тандем као награду за одличне игре ове сезоне.

"Изузетно ми је драго што се враћам у репрезентацију Србије, за сваког фудбалера је највећи успех да игра за своју земљу. Срећан сам што ћу бити део турнеје по Азији и надам се да ћемо Радоњић и ја добити шансу да заиграмо. Звезда ми је много помогла од почетка сезоне, тренер Милојевић ми је дао континуитет у игри и захваљујући тим утакмицама ушао сам у форму. Велику захвалност дугујем Црвеној звезди што ме је вратила у живот", рекао је Крстичић за сајт црвено-белих.

Његов саиграч Немања Радоњић није крио одушевљење због позива националног тима, додавши да му се ове сезоне догодило много лепих ствари.

"Ушао сам са Звездом у Лигу Европе, а сад је стигао позив за националну селекцију. То је велики искорак у мојој каријери и на овај позив гледам као на прилику за доказивањем. Велика заслуга за моје добре игре иде и стручном штабу и саиграчима, сви ми од првог дана у Звезди много помажу. Прилика да заиграм за А селекцију је изузетна част за сваког, а посебно за младог играча. Верујем да ће ме сви лепо прихватити и да ћу оправдати очекивања", рекао је Радоњић.

Њих двојица наглашавају да када је у питању репрезентација умор не сме да постоји и да су уверени да ће издржати сваки напор.

Репрезентација Србије 10. новембра гостује Кини у Гвангџоуу, а четири дана касније у Бусану селекцији Јужне Кореје.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести