Крстичић прелази у АЕК?

Тек што је завршен јесењи део сезоне одмах се закувало у Црвеној звезди, актуелни шампион Србије већ је представио Немању Милуновића као прво појачање, а ускоро би могао да остане и без врло битног играча.
krsticic, fk crvena zvezda
Фото: Nenad Krstičić, foto: FK Crvena zvezda

Наиме, сјајни везиста Ненад Крстичић одбио је да продужи уговор са црвено-белима и близу је преласка у грчки АЕК.

Некадашњи фудбалер ОФК Београда обавезан је на верност клубу из Љутице Богдана до јуна 2019. године и у Црвеној звезди су расположени да продуже сарадњу, али искусни везиста је рекао - не. То је испратио грчки великан АЕК који је већ спремио паре за обештећење и намеран ја да већ ове зиме Крстичића доведе у своје редове. Како грчки медији пишу план је да се трансфер оствари до краја ове године како би Звездин везиста са жуто-црнима прошао целокупне припреме. Оно што се такође може чути је да су преговори два клуба већ почели.

Крстичић има 28 година, а до сада је у каријери играо за ОФК Београд, Сампдорију, Болоњу, Алавес, а у Звезду је стигао 23. августа 2017. године као слободан играч. Од тада пружао је одличне партије за српски клуб и наметнуо се као једна од главних полуга тима. Крстичић је у овој сезони одиграо 13 утакмица у Суперлиги и постигао је један гол. Био је прецизан и против Спартакс Јурмале у квалификацијама за Лигу шампиона. Прошле сезоне је играо 27 утакмица и уписао се четири пута у стрелце. Сјајни везиста врхунац каријере достигао је управо у редовима нашег шампиона па не чуди што за њега постоји инетересовање.

АЕК је још летос покушао да га доведе, али тада није успео.

И. Лазаревић  

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести