Куљани у Врњачкој Бањи брусе форму

Контролним утакмицама против Црвенке (1:1) и Бачке из Пачира (5:1), лидер Српске фудбалске лиге Војводина Хајдук 1912 је окончао прву фазу припрема.
Kula fudbal
Фото: Моменат из утакмице између Хајдука и Бачке из Пачира, фото: ФК Хајдук

„Сматрам  да ћемо спремни и у добром расположењу дочекати пролећни део првенства  и надамо се вратити Хајдук тамо где му је и место“, каже Душан Медић, први помоћник шефа стручног штаба Драгана Ивановића.

Куљанима је  приступило доста нових играча. Зличић, Крмар, Гргић, Јелић, Ковачевић, Видаковић... само су нека од имена која су у зимском прелазном року приступили Хајдуку.


Састав

У Врњачку Бању је отпутовао следећи састав: голмани Браћ, Ивић, Дринчић и Чучковић, дефанзивци: Којчић, Бабић, Томовић, Јелић, Веселиновић, Мијић, Миличковић и Берић, играчи везног реда: Тутњевић, Крстић, Давидов, Крмар, Ковачевић, Видаковић, Крстановић, Ивеља, Црнојачки и Марић и нападачи: Зличић, Јованић, Стоичев, Исаиловић, Гргић и Марков. Стручни штаб чине: Драган Ивановић, Душан Медић, Бојан Антонић и Радован Дринчић и физиотерапеут Срђан Свирац.


„Окосница екипе из јесењег дела првенства је остала и са момцима који су дошли можемо да формирати респектабилан састав, способан за пласман у Прву лигу“, јасан је Медић.

Фудбалери Хајдука отпутовали су у Врњачку Бању, где ће остати до 23. фебруара. Будући да је акценат у раду у овој фази стављен на уигравање екипе, планирано је и неколико контролних утакмица са квалитетним ривалима. 

Ђ. Бојанић

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести