Лалатовић остаје у Радничком до краја сезоне 

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић продужио је данас уговор до краја сезоне, саопштено је из клуба.
lalatovic, tanjug
Фото: Tanjug, arhiva

"Заједнички договор првог човека клуба Ивице Тончева и Ненада Лалатовића је да се настави са сарадњом, а жеља да се оствари историјски успех Радничког очигледно је превагнула у односу на остале понуде", истиче се из редова Радничког.

Нишлије су тренутно друге у Суперлиги Србије, са девет бодова мање од лидера Црвене звезде и шест више од трећепласираног Партизана, а припреме за пролећни део шампионата почињу 9. јануара.

Лалатовић: Да завршимо започети посао и освојимо трофеј

НИШ: Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић изјавио је да је продужио уговор са клубом због велике жеље да заврши оно што је започео у јесењем делу сезоне и донесе трофеј у Ниш.

"Уговор сам продузио пре свега због велике жеље да наставим са Ивицом Тончевим и Радничким оно што сам започео у јесењем делу првенства. У првом делу сезоне започели смо исписивање нове историје Радничког и планирамо да наставимо са тим и у будућности. Моја велика жеља, као и жеља првог човека Радничког Тончева је да ове године покушамо да освојимо трофеј, мада је конкуренција јака поред клубова као што су Звезда, Напредак, Војводина и Партизан", рекао је Лалатовић за сајт клуба.

Он је додао да је имао понуде из иностранства, али да је превагнула жеља да се заврши започети посао.

"Уосталом, сматрам и да не треба по сваку цену ићи у иностранство. У сваком случају велика је част и задовољство остати у Нишу и дати још пуно срећних тренутака ватреним и верним навијачима Радничког. Они свакако заслужују све најбоље од нас. Опет бих им се захвалио на трофеју који су ми уручили у Крушевцу, јер то показује да они верују у нас. Такође, трудићу се и да у будућности резултатима Радничког оправдамо њихово поверење", поручио је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести