Лалатовић пред Партизан: Очекујем квалитетан меч

НОВИ САД: Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да ће дерби 6. кола Суперлиге против Партизна бити једна кваилтетна утакмица, где ће оба тима имати подједнаке шансе за победу.
lalatovic nenad
Фото: Ненад Лалатовић, фото: Ј. Грлић

Новосађани су у претходна два сусрета славили против београдских црно-белих, а меч 6. кола игра се сутра до 18.45 на стадиону "Карађорђе".

Партизан је велики клуб, који у сваку утакмицу улази са великим мотивом. Без обзира на то да ли играју против Војводине, Звезде, ТСЦ-а, Чукаричког или неког другог, они у свакој утакмици иду на победу, али исто то важи и за нас. Мислим да нас очекује квалитетна утакмица. Играмо против јако квалитетног противника, који има сјајан стручни штаб и феноменалне појединце који једним потезом могу да реше утакмицу, рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Шеф стручног штаба Војводине каже да ће до тријумфа у овом мечу доћи екипа која буде имала више стрпљења.
Међутим, нити смо ми бољи од њих, нити су они бољи од нас. Без обзира на то што смо домаћини, пошто ће се играти без навијача, шансе су 50-50. До три бода це доћи екипа која буде имала више стрпљења и боље уђе у утакмицу, а ја се надам да ћемо то бити ми. Апсолутно верујем у своје играче, који добро тренирају и меду којима влада победницка атмосфера. Но, исто тако је и у Партизану, који је победио Инђију 5:0, а пре тога и на тешком гостовању у Сурдулици, каже Лалатовић.

Он сматра да Партизан не игра много другачије у односу на прошлу сезону.

Немају неке промене у начину игре и нити они могу нас да изненаде, нити ми можемо њих. Већ се толико добро познајемо, а играли смо два пута у последња два и по месеца. Играчки кадар им је исти, а једини нови играч им је централни бек кога су довели. Знам њихов индивидуални и колективни квалитет, као што и они знају наш, објаснио је Лалатовић.

Јако ценим Саву Милошевића као тренера и, по мом мишљењу, заслужио је да буде дуготрајно решење за Партизан. Стварно их респектујем, али највише поштујем свој тим и моју Војводину. Јако ми је жао што нећемо моћи да наступимо пред нашим навијачима, јер заслужују да бодре наш клуб, али и без њих ћемо дати максимум и покушати да освојимо сва три бода, закључио је Лалатовић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести