Лалатовић пред Звезду: Очекује нас празник фудбала

НОВИ САД: Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић, пред меч 7. кола Суперлиге против Црвене звезде, рекао је да на стадиону "Карађорђе" очекује празник фудбал, али да се његов тим не плаши ривала.
Nenad Lalatović/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина/Ненад Лалатовић

"Очекује нас празник фудбала на Карађорђу. Долази нам Црвена звезда којој честитам, као и Партизану, на уласку у групне фазе Лиге шампиона и Лиге Европе. О нашем противнику не треба много трошити речи. Други пут заредом су учесници Лиге шампиона, али нас то не плаши него нам даје обавезу да се покажемо у још бољем светлу ", рекао је Лалатовић на конфенецији за медије.

Шеф штручног штаба новосадске екипе рекао је да очекује да ће црвено-бели доћи у најјачем саставу, што ће како каже, бити прилика да његови играчи виде где су односу на противника.

"Атмосфера у тиму је сјајна, моји играчи једва чекају да почне меч. Играју против клуба који има највећи фонд квалитетних играча, ма који тим да изведу. Опет, сигуран сам да це играти у најјачем саставу. Против нас сигурно неће одмарати, нити то желим. Тако ће моји играчи видети где су и штаа су", рекао је Лалатовић и додао да се Звезди никада не прети.

"Имају велики фонд играча из иностранства, имаће велике приходе после уласка у Лигу шампион. Са таквим фондом играча не треба им претити, али ја се бојим. Дао бих све на свету да останем непоражен ка тренер на Карађорђу. Још више бих дао да моји играчи покажу у правом свету и да могу да играју против Звезде. Кад су могли Звезда и Партизан, може и Војводина да уђе у групну фазу Лиге Европе. Ја се надам да Војводина следеће године може да уђе у групну фазу Лиге Европе", закључио је Лалатовић.

Меч између фудбалера Војводине и Црвене звезде игра се сутра од 18.45 на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести