Лалатовић: Заслужили смо да навијачи напуне стадион „Карађорђе“

НОВИ САД: Дерби врха табеле очекује нас у недељу увечек кад играју у досадашњем делу Суперлиге Србије непоражене екипе Војводине и ТСЦ-а из Бачке Тополе.
Nenad Lalatović/J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић, тренер фудбалера Војводине

Тренер Новосађана Ненад Лалатовић нема дилему око тога да је победа циљ црвено-белих у петом првенственом изазову ове сезоне.

„Увек очекујем победу, што је сасвим нормално. Без обзира на то да ли нам на „Карађорђе“ долази Звезда, Партизан или ТСЦ, ми ћемо увек ићи на победу, јер ми смо Војводина, један од три највећа клуба у Србији. Мислим да су управа клуба, играчи, стручни штаб и сви остали заслужили да у недељу „Карађорђе“ буде пун, јер везали смо четири победе и остварили гол разлику 14:1, а притом нам предстоји дерби Војводине“, каже Лалатовић.


Бесплатан улаз

Утакмица између Војводине и ТСЦ-а игра се у недељу од 20 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајни. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће улазнице за север моћи да се преузму у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Уз личну карту на увид, једно лице моћи ће да преузме највише три улазнице, а благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице. Такође, за ову утакмицу, важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.


За противника из Бачке Тополе има само речи поштовања.

„Пријатно сам изненађен њиховим квалитетом. То је екипа која већ дуго игра заједно и која је најпре ушла из треће у другу, а онда и из друге у прву лигу. Клубови који играју своју прву сезону у Суперлиги су у експанзији и њима се не сме претити. Уосталом, свој квалитет су показали тиме што су, баш као и ми, везали четири победе“, истиче Лалатовић.

Р. Д

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести