Лалатовић: Земун најтежи испит, играчи су уморни 

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лаалтовић изјавио је данас да је гостовање Земуну у 27. колу Суперлиге најтеже у овом циклусу утакмица, али да ће екипа учинити све да упише 10. узастопни првенствени тријумф.
nenad-lalatovic Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Прво због тога што Земун има квалитет и сматрам да то није екипа која треба да буде последња на табели. Ја сам некада играо у Земуну, знам колико њихови навијачи воле свој клуб и знам да ће Земун сутра имати велику подршку са трибина. Њима су под хитно потребни добри резултати ако желе да остану у Суперлиги, а ја мислим да ће они на крају сезоне успети у својој намери", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Како је навео, други разлог због чега мисли да ће бити тешко јесте умор његових играча.

"Ово је наша пета утакмица у последњих 13 дана, а пошто нисам много ротирао у претходним дуелима, екипа ми је прилично уморна. Мени заиста није јасно због чега играмо у суботу, нисмо то очекивали. Играли смо Куп у среду и било је логично да дуел у Земуну буде заказан за недељу, али шта је ту је. То не сме да нам буде изговор, морамо да се стиснемо и да овај циклус завршимо на најбољи могући начин. Обећао сам мојим играчима да ће, уколико победе Земун, добити три до четири слободна дана", поручио је Лалатовић.

Утакмица између Земуна и Радничког игра се сутра од 15 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести