Лазетић: Хтели смо на силу, али нисмо успели

БЕОГРАД: Помоћни тренер Партизана Жарко Лазетић, након ремија са Младости из Лучана (0:0), изјавио да су његови фудбалери морају да извуку поуке из меча у Хумској и да је неопходно да се поправи реализација.
fudbal partizan
Фото: Tanjug (D. Stanković, ilustracija)

Утакмица може да се подели на два различита полувремена, прво у којем смо били добри одрадили све што смо планирали и очекивали, стварали шансе, улазили у просторе које смо знали да ће нам се отварати обзиром на специфичност игре Младости из Лучана. У другом полувремену очекивано мало већа нервоза, срљање у напред, покушавали смо на силу да што пре постигнемо погодак, рекао је Лазетић новинарима после меча.

Он је додао да нико не може да буде задовољан после ремија без голова.

Желели смо победу без обзира на целокупну ситуацију, муслим да из првог полувремена могу да се извуку неке добре ствари поуке, да поправимо реализацију и да лакше долазимо до постизања голова, рекао је Лазетић.

Када је реч о наредној утакмици са Нордсјеландом у квалификацијама за Лигу Европе, каже да ће нови стручни штаб учинити све да се играчи на прави начин спреме.

Ми смо сви професионалци, играчи то знају и колико год фудбал био тежак морамо да на следећи меч гледамо као прилику да будемо бољи и да се подигнемо. За то су потребни резултати голови, победе, додао је Лазетић.

Тренер Младости Ненад Миловановић рекао је да мора да буде задовољан бодом.

Сад када се смире страсти и падне адреналин, ово је треће коло имали смо два тешка гостовања освојили смо пет бодова и ја морам да будем задовољан. Што се тиче одбране морам да будем задовољан блоком и дефанзивом, али нисам задоволајан игром напред у првом полувремену. Партизан није успео да нас озбиљније угрози, покушавали су шутевима са дистанце и по боковима. Мало сам жустрије реагово на полувремену, па су тек у наставку кренули мало офанзивније, закључио је тренер Младости.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести