Леп гест Фудбалског савеза Војводине: Опрема женским и футсал клубовима 

Као што је агилни председник ФСВ Драган Симовић у смирају године и најавио, опремом и реквизитима награђени су женски и футсал клубови на територији покрајине.
poklon fsv
Фото: Фудбалски савез Војводине

Опрему је добило 12 женских клубова: Спартак (Суботица), Војводина (Нови Сад), Полет (Сивац), Металманија (Кањижа), Раднички 1919 (Зрењанин), Стајићево 2017 (Стајићево), Јединство (Дубовац), Железничар (Панчево), Москва (Нови Сад), Инђија, Будућност (Банатски Брестовац) и Бачка (Бака Паланка). Овој лепој акцији су присуствовали председник ФСВ Драган Симовић, заменик председника Горан Драча, подпредседник и главни донатор Мирко Дуброја и генерални секретар Миодраг Цвијић. 

„Поздрављам предстванике награђених клубова и медије. Женски фудбал и футсал су у великом успону, ЖФК Спартак је наш успешни представник у Европи, а Војводина је у налету. Канцеларија Савеза је увек отворена за помоћ и разговоре. Драго ми је да смо данас овде овим поводом. ФСВ се труди да уз помоћ ФСС, покрајинских и градских структура и спонзора, међу којима је и Мирко Дуброја, вишкове средстава пласирамо у клубове. Наравно да ћемо и у наредном периоду чинити оваква дела“, истакао је Драган Симовић и уручио поклоне представницима клубова.   

У име награђених захвалио се предтавник Спартака Зоран Арсић 

„Сам гест Савеза је значајнији од опреме. Желим да се у име Спартака и осталих клубова захвалим што сте чинили и чините да се женски фудбал из дана у дан подиже на још виши ниво. Молио бих вас да се у наредном периоду учини још више  на промоцији женског фудбала и футсала  у нади да ће оваквих сусрета још бити“, рекао је Арсић.

„И футсал је у Војводини у великој експанзији, па ће ова опрема отићи у праве руке. Ово је и ваша кућа. На више начина смо помагали, то ћемо чинити и у наредном периоду“, обратио се Симовић прдствницима футсакл клубова.

Из руку највећег донатора и подпредседника Савеза Мирка Дуброје спортска опрема отишла је у 18 клубова футсала: Интернационал (Нови Сад), Нова Пазова, Деус Футсал (Сремска Митровица), САС (Зрењанин), Викинг (Рума Форум (Вршац), Круна, Танго и Мићко тренд (Нови Сад), Пчиња (Каравуково), Бечеј 2003, Тиса (Нови Бечеј), Краљевићево (Качарево), Летећи холанђанин (Врбас), Србобран, АПА Футсал (Апатин), Хајдук (Кула) и Сомбор.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести