Лига конференција: Реми Партизана за бригу, навијачи незадовољни

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана одиграли су нерешно са Анортозисом 1:1 (1:1) у последњем мечу групне фазе Лиге конференција на стадиону у Хумској.
Фонет/АП
Фото: Фонет/АП

Овим ремијем Партизан је изборио наступ у такмичењу и на пролеће, а изабраници Александра Станојевића у групи Б завршили су са осам бодова на другом месту, иза водећег Гента, који има 13.

Навијачи Партизана једини су победници у овом мечу и са разлогом су незадовољни још једним лошим издањем својих љубимаца. Нажалост, поново су стрепели до последње минуте меча, а требало је да славе још једну победу свог тима.

 

Црно-бели су до вођства дошли у 20. минуту голом младог Марка Миловановића, његовим првим у европском такмичењу.

Предност Партизана трајала је само 13 минута, када је голман Александар Поповић направио велику грешку и на ивици казненог простора фаулирао противничког играча.

Судија је показао на белу тачку, са које је прецизан био Христодулопулус за 1:1.

Домаћи тим имао је у финишу полувремена добру прилику за гол, али је ударац Слободана Урошевића одбранио голман Анортозиса.

У другом полувремену црно-бели су успели да сачувају резултат и бод, који им је омогућио да се 13. децембра нађу на жребу за нокаут фазу такмичења у Лиги конференција.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести