ЛИНГЛОНГ СУПЕРЛИГА: Дринчић упозорава, али и храбри пред готовање на Бањици

Без икакве сумње, фудбалерима Војводине изузетно прија то што се налазе на другом месту суперлигашке табеле и при самом врху желе да остану и на крају јесењег дела првенства.
Nikola Drinčić u letošnjem susretu Vojvodina - Rad (5:0)   Foto: J. Grlić
Фото: Никола Дринчић у летошњем сусрету Војводина - Рад (5:0) Фото: Ј. Грлић

Без икакве сумње, фудбалерима Војводине изузетно прија то што се налазе на другом месту суперлигашке табеле и при самом врху желе да остану и на крају јесењег дела првенства. Тим тренера Ненада Лалатовића свестан је да на том путу мора да задржи навику побеђивања и да у преостале три утакмице освоји што је више бодова. Прави предводник екипе на терену је искусни Никола Дринчић, с којим је клуб из Новог Сада пре неколико дана продужио уговор и он ће до лета 2021. године носити црвено-бели дрес.

- Захвалан сам свима у ФК Војводина што су ми понудили могућност да продужим уговор, пошто то значи да су задовољни начином на који играм. Када сам овамо долазио, у себи сам се надао да бих баш у Војводини могао да завршим каријеру и сада ми је драго што сам на добром путу да тај сан и реализујем.

У једном делу каријере, Дринчић је носио и дрес сутрашњег ривала Војводине, екипе Рада.

- Пола године играо сам за “грађевинаре” и знам да је реч о тиму који има усађен победнички менталитет. Када то кажем, мислим на чињеницу да сви у клубу живе за победе, додуше у односу на неке раније сезоне, Рад данас има подмлађен тим, уз неколицину старијих играча попут Касалице и Трифуновића.

Ипак, сјајни везни фудбалер није пропустио прилику и да додатно охрабри млађе саиграче.

- Извесно је да нам неће бити лако, али смо већ показали у овом првенству да играмо добро на гостовањима. Знамо шта нам ваља да чинимо, јасан нам је циљ који је пред нама и сигуран сам да ћемо дати баш све од себе да  се вратимо  у Нови Сад уздигнутих чела. Волео бих да се читава прича о европској Војводини још надогради и да у наредној сезони будемо још јачи него што смо сада - додао је Никола Дринчић.

Утакмица Рад - Војводина игра се у суботу на стадиону “Краљ Петар Први” у Београду, а почетак је заказан за 16 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести