Лотито: Трансфер Сергеја? Ако стигне понуда имамо проблем...

РИМ: Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић напустиће Лацио у случају одговарајуће понуде, изјавио је председник римског клуба Клаудио Лотито.
milinkovic savic, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Gregorio Borgia), ilustracija

Лотито је летос одбијао све понуде за Сергеја, захтевајући чак 180 милиона евра за трансфер, али се по свему судећи предомислио свестан да не игра у форми као прошле сезоне.

"У данашње време веома је компликовано да играч остане у једном клубу до краја каријере. Лацио је стабилан, иде нам добро и наши играчи показују сјајне игре и можда размишљају да остану због свега што радимо", рекао је Лотито за Тутомеркато.

За бившег ђака Војводине, који је недавно продужио уговор са Римљанима до 2023. године, у трку се укључио и Интер чији нови спортски директор Ђузепе Марота има високо мишљење о Србину.

"Нажалост, економска моћ Лација није као што имају Барселона и Реал Мадрид, па ако би стигла понуда која се добија једном у животу за играча дошли бисмо у проблем", додаје Лотито.

Милинковић-Савић је привукао интересовање Манчестер Јунајтеда, Јувентуса, Милана, Челсија и Пари Сен Жермена, а раније су се спомињали и Барселона и Реал Мадрид.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести