Лучић: Ла Лига од следеће године на ТВ Арена

БЕОГРАД: Координатор за интернет и мултимедију "Телеком Србија групе" Владимир Лучић изјавио је да ће преноси шпанске Ла Лиге на ТВ Арена спорт почети на јесен следеће године.
la liga
Фото: laliga.com

Он је у интервјуу Вечерњим новостима рекао да је то резултат недавно потписаног петогодишњег уговора за пренос шпанске Ла Лиге, а новина на Арени је и португалско првенство, чији преноси стартују већ ове јесени.

"Продужили смо уговор до 2024. и узели комплетна права за Лигу шампиона и Лигу Европе, што значи да ћемо од јесени 2021. у Србији, БиХ и Црној Гори на нашој Арени емитовати све утакмице ова два престижна такмичења. Напоменуо бих и да за шпанску лигу од средине 2021. постајемо ексклузивни емитери за све земље бивше СФРЈ. Планирамо да значајно ојачамо Арену спорт у региону", рекао је Лучић за Новости.

Он је додао да су узели и најјачи пакет и што се тиче Лиге Европе и Лиге шампиона и за гледаоце у Хрватској.

"Код њих стартујемо средином 2021. године. Са задовољством могу да кажем да смо проширили пословање Арене спорт и у Словенији, и то ће ускоро моћи да се види кроз сарадњу са телекомуникационим оператерима у тој држави. Напоменуо бих да смо пре годину дана са НБА потписали уговор о сарадњи на шест година", закључио је Лучић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести