Лукић: Модрић је мој идол, увек га гледам

ТОРИНО: Српски фудбалер Саша Лукић изјавио је да му је узор капитен хрватске репрезентације и везиста Реал Мадрида Лука Модрић.
sasa lukic, fss
Фото: ФСС/Саша Лукић

Члан Торина и репрезентативац Србије признаје да често гледа утакмице на којима наступа последњи добитник Златне лопте за најбољег фудбалера света.

"Истина је да Модрић мој идол, инспирисан сам њим. Увек га гледам... Циљ ове сезоне је да будем што успешнији са Торином и националним тимом. Верујем да могу још да напредујем", рекао је Лукић, а преноси лист Тутоспорт.

Лукић истиче да нема проблем да игра на више позиција код тренера Валтера Мацарија.

"Могу да побољшам и одбрану и напад. Прошле сезоне Мацари ме је стављао на неколико позиција и на њему је да одлучи где сам најкориснији".

Лукић није имао пуно дана за одмор јер је био са младом селекцијом Србије на Европском првенству и одиграо све три утакмице у групној фази у Трсту.

"Скратио сам одмор јер сам млад, потребна су ми само три дана да се опоравим. Два дана сам одмарао када сам чуо да ћемо играти у Лиги Европе (Милан избачен из Европе прим. аут) и одмах сам узео приватног тренера да ме спреми. Уверен сам да нећу издати поверење Мацарија", закључио је он.

Лукић је три године члан "бикова" од трансфера из Партизана, а једну сезону провео је на позајмици у Левантеу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести