Марко Гобељић: У добром расположењу путујемо у Аустрију

Бек Црвене звезде Марко Гобељић био је најбољи актер дуела против Чукаричког.
Marko Gobeljic/Fonet
Фото: FoNet

Фудбалери Црвене звезде остали су једина непоражена екипа у Суперлиги Србије јер су до тада несвладаног Чукаричког победили са 2:1. Црвено-бели су бољом игром у другом полувремену обезбедили тријумф, а гол одлуке постигао је Марко Гобељић. Одлични бек узео је лопту на средини терена, прошетао се кроз одбрану гостију и савладао Стевановића за велико славље саиграча и навијача. После ове победе цвено - бели у врло добром расположењу очекују меч године, реванш плеј-офа квалификација за Лигу шампиона против аустријског Салцбурга.

Гобељић је пресрећан због свега што му се десило у суботу, али пре свега, због нове победе екипе.

„Важан тријумф против Чукаричког  пред утакмицуса Салцбургом  која нам може донети много тога лепог. Нисмо добро ушли у меч, дозволили смо Чукаричком да се разигра, али смо се у наставку пренули и поставили ствари на своје место. Сада безбрижнији дочекујемо дуел са Салцбургом. Честитам гостима на сјајног игри, нису они случајно у врху суперлигашке лествице“, рекао је најбољи актер дуела против Чукаричког Марко Гобељић.

О голу који је постигао рекао је да није само његова заслуга.

„Много су помогли Павков и Бен који су одвукли чуваре у страну. Прво сам хтео да додам неком лопту, али онда сам видео да ми је простор за шут отворен и шутирао. Било је добро и лопта је ушла у гол.“

Осврнуо се одлични бек и на предстојећу утакмицу са Салцбургом.

„Много је важно што је дочекујемо у добром расположењу, да нисмо победили Чукарички не знам да ли би било тако. Знали смо да је ово генералка пред меч године за нас и да не смемо одступити од нашег модела игре пред Салцбург. Зато смо у другом полувремену запели из петних жила, успоставили наш систем и све је дошло на своје. Имамо велике шансе да се пласирамо у Лигу шампиона, показали смо то против Аустријанаца у првој утакмици. Сигуран сам да ћемо дати гол, а верујем капитену савићу да  не можемо да примимо два. Велики сам оптимиста“, поручио је Марко Гобељић. 

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести