Марко Петковић ново појачање ТСЦ-а

БАЧКА ТОПОЛА: Одбрамбени фудбалер Марко Петковић потписао је данас двогодишњи уговор са ТСЦ-ом, саопштио је клуб из Бачке Тополе.
marko petkovic
Фото: Инстаграм/ТСЦ

Играч који је каријеру започео у фудбалској школи ОФК Београда, након чега је био капитен Црвене звезде, да би потом играо за московски Спартак, у ТСЦ је дошао из португалског Тондела.

"После Тонделе, у овом прелазном року, ступио сам у контакт са тренером ТСЦ-а Золтаном Сабом. Већ сам доста тога доброг чуо о клубу, што се и показало тачним. ФК ТСЦ је изузетно организован клуб, тако да сам се брзо определио и лако договорио око сарадње. Од првог тренутка осећам се овде веома добро, прихватили су ме одмах, а услови су веома добри. Терени су одлични и заиста сам задовољан“, рекао је Петковић на данашњем представљању у Фудбалској академији ТСЦ у Бачкој Тополи.

Петковић је послао поруку свим навијачима да се чувају и буду здрави у овим временима и да не губе наду да ће следеће године поново имати прилику да свој клуб бодре на свом, али и на стадионима у Европи.

"Желим и да учествујем и у наставку добрих резултата са којима је овај клуб почео пре неколико година и верујем да ће ТСЦ поново играти и европско такмичење, што је за мене додатан мотив“, додао је Петковић.

Петковић игра на позицији десног бека, али може да покрије и позицију штопера, у клубу је дошао као слободан играч и задужио је дрес са бројем 33.

Петковић је рођен у Сремској Митровици 1992. године, а био је члан репрезентације Србије за играче до 19 година, као и капитен у тиму до 21 године 2013. године.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести