Марковић: Надам се да ће Партизан да освоји титулу

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Лазар Марковић изјавио је да се нада да ће црно-бели ове сезоне освојити титулу у Суперлиги и да је спреман да води тим ка том циљу.
markovic
Фото: Танјуг/АП/Лазар Марковић

"Од­ра­дио сам до­бро при­пре­ме, без по­вре­да и по­ку­ша­ћу да пружим мак­си­мум. Из утак­ми­це у утак­ми­цу би­ћу још бо­љи. Спре­ман сам. На­дам се да ће­мо да осво­ји­мо титу­лу. Као што је рекао шеф (Саво Милошевић прим.аут), а слажу се и саиграчи - идемо на прво место, то нам је најбит­ни­је. Има­мо до­бар тим, ако буде све како треба надам се да ће­мо да бу­де­мо шам­пи­о­ни", рекао је Марковић у интервјуу за клупски сајт.

Бивши играч Бенфике, Ливерпула и Фенербахчеа осврнуо се и на свог саиграча и цимера Сашу Здјелара.

"Страшан играч, за лиге петице. Знам да има по­ну­де, нормално је и што Партизан жели да га задржи. У свом Пар­ти­за­ну же­лим нај­бо­ље играче, тако да би нај­бо­ље би­ло да уђе­мо у Ли­гу Евро­пе и осво­ји­мо ти­ту­лу, па да ви­ди­мо шта и ка­ко даље."

Марковић је говорио и о титули свог бившег клуба Ливерпула, који је шампион постао после 30 година.

"Ли­вер­пул је један од пет највећих клубова на свету и за­слу­жу­је титуле, купове, европ­ске тро­фе­је… Нормално да сам честитао, пуно ми је срце кад бив­ши са­и­грачци и при­ја­те­љи остварују успе­хе. Са не­ко­ли­ко игра­ча сам и даље у кон­так­ту, не­ке ни­сам „за­ка­чио”. Драго ми је што им супер иде и желим им све нај­бо­ље. Волео бих да једног дана у Лиги шампиона заиграју моји клубови: Партизан и Ливерпул", закључио је Марковић.

Фудбалери Партизана на старту нове сезоне у Суперлиги играће у суботу против Напретка у Крушевцу од 17.30.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести