Мениг представљен у Хумској: Знам да је Партизан велики клуб

БЕОГРАД: Нови фудбалер Партизана Квинси Мениг данас је представљен на стадиону у Хумској.
ФК Партизан/Квинси Мениг
Фото: ФК Партизан/Квинси Мениг

Холандски крилни нападач са црно-белима је потписао трогодишњи уговор, а пре доласка у Партизан играо за Ајакс, Нант и Твенте.

Пет пута је облачио дрес младе репрезентације Холандије, а 2012. године је са кадетима "лала" био првак Европе.

Мениг је рекао да је спреман да стартује и да ће дати максимум за нови клуб.

"Веома сам срећан што сам овде, најважнија ствар је што сам овде после дугих преговора и заиста сам спреман да стартујем. Знам да је Партизан велики клуб и да је до сада остварио низ од шест победа у првенству. Ово је нова станица за мене и моју каријеру и жељм да дам максимум за овај клуб. Видећемо ста ће бити у будућности, надам се најбољем", рекао је Мениг на промоцији у Хумској.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев пожелео је добродошлицу новом играчу и нагласио да је клуб испунио обећања везана за прелазни рок.

“Партизан је велики. Обећао сам да ћемо довести велике играче. Радимо одважно, храбро и смирено, са пуно вере и знања. Направили смо идеалан тим са којим смо ушли у групну фазу Лиге конференција. Имам част да представим последње појачање, Квинсија Менига. Верујем да ће нам донети много радости” , рекао је Илиев.

Мениг је пето, уједно и последње појачање клуба из Хумске у летњем прелазном року, пошто су пре њега црно-бели дрес задужили Синиша Саничанин, Данило Пантић, Рикардо Гомеш и Немања Милетић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести