Меси љут на Лапорту због приче о повратку у Барселону

БАРСЕЛОНА: Фудбалер Пари Сен Жермена Лионел Меси разочаран је понашањем председника Барселоне Жоана Лапорте, који је већ неколико пута изјавио да би Аргентинац могао да се врати у каталонски клуб, преносе шпански медији.
l
Фото: Youtube Printscreen

Меси је прошле године у сузама напустио Барселону после више од 20 година проведених у екипи са "Ноу Кампа".

Аргентински фудбалер је морао да оде из Барселоне, пошто због финансијских рестрикција шпанске лиге каталонски клуб није могао да понуди Месију уговор који је желео.

"Ако Меси и Нејмар одлуче да се врате у Барселону могу да дођу једино као слободни играчи. Не желимо да плаћамо фудбалере, који су овде већ играли. Струка би на крају морала да одлучи да ли би се у уклопили у нови тим", рекао је Лапорта недавно за шпанске медије.

"Марка" преноси да је Месијев отац Хорхе потом назвао Лапорту и упозорио га да у интервјуима не спомиње његовог сина.

"Меси је увек бираним речима говорио о Барселони и оставио је могућност да се једног дана врати. Међутим, то је тренутно немогуће, јер је у лошим односима са Лапортом. Меси мисли да га је Лапорта преварио када је морао да оде из Барселоне. Хорхе Меси је поручио Лапорти да престане да говори о његовом сину, јер је та прича завршена", рекао је за "Марку" извор близак породици Меси.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести