Меси се у сузама опростио од Барселоне: Тешко ми је

БАРСЕЛОНА: Чувени аргентински фудбалер Лионел Меси емотивно се данас опростио од Барселоне, клуба у ком је провео 21 годину.
1
Фото: Tanjug/ AP Photo/Joan Monfort

Меси и каталонски клуб нису наставили сарадњу после истека уговора, а Аргентинац је на стадиону Камп Ноу одржао конференцију за медије и у сузама се опростио од Барселоне.

"Не знам шта да кажем, нисам спреман за ово и тешко се носим с овим. Последња година била је веома тешка због ситуације од прошлог лета. Моја породица и ја веровали смо да ћемо остати овде, јер ово је мој дом. Овде нам је било сјајно, али морам да кажем збогом", рекао је Меси у сузама.

Он је поручио да му је ово један од најтежих дана у каријери и да се нада ће се једног дана вратити како би клубу донео нешто ново.

"Прошле године сам хтео да одем, али ове нисам. Увек сам био потпуно искрен у вези свега и морам да напустим клуб који волим. Цео живот сам овде, од 13. године и након 21 године одлазим с мојом породицом, са моја три мала каталонска Аргентинца. Ово је мој дом, хвала вам. Хвала свим мојим садашњим и бившим играчима и свима у клубу", казао је Меси.

После званичног шаопштења о растанку са Барселоном, спекулисало се да ће Меси да настави каријеру у Пари Сен Жермену.

"То је могуцћност, али још ништа није дефинитивно. Ни са ким ништа нисам договорио. Имао сам много телефонских позива, неколико клубова је било заинтересовано. Ништа још није одлучено, али разговарамо", рекао је Меси на питање од ПСЖ-у.

Фото: Tanjug/ AP Photo/Joan Monfort
EUR/RSD 117.3078
Најновије вести