Меси упутио ултиматум Барселони

Лионел Меси, најбољи фудбалер на свету, поставио је ултиматум ФК Барселона, пишу шпански медији.
mesi
Фото: Youtube Printscreen

Ел Чирингито ТВ преноси да је председник каталонског клуба Ђозеп Марија Бартомеу дао подршку спортском директору Ерику Абидалу, који се недавно сукобио са омаленим Аргентинцем.

Према последњим информацијама, први човек Блаугране је у среду органзивао састанак на којем је покушао да смири страсти, али то није прошло баш најбоље.

Такође, Меси жели нове изборе за председника клуба после којих био Бартомеу био смењен, самим тим и Абидал, да би потом за тренера Барселоне поставио свог великог пријатеља и бившег саиграча Ћавија Ернандеса.

Подсетимо, Меси је јавно прозвао Ерика Абидала након пораза од Валенсије у 25. колу Ла Лиге, а како пише Ел Паис, Аргентинац је толико нерасположен у последње време да се на тренингу сукобио са голманом Марк Андре Тер Штегеном.

Наводно, њих двојица су се посвађали око једне безазлене лопте на тренингу, настала је нервоза, па су саиграчи морали да их раздвајају како не би дошло до већег сукова.

Уколико Месијев ултиматум не прође, он би већ на лето могао да постане слободан играч, а у реду за његов потпис чекају многобројни великани – Јувентус, Пари Сен Жермен, Манчестер сити, Манчестер јунајтед и Интер.

(Б92)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести