Михајловић: Понестало ми је суза, спреман сам за борбу

МИЛАНО: Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић, у отвореном писму јавности, захвалио се свима на подршци након што је открио да болује од леукемије.
mihajlovic, tanjug ap
Фото: Tanjug (Giorgio Benvenuti/ANSA via AP)

Михајловић, који од сутра креће третман опоравка и поред тога остаће тренер Болоње, каже да је спреман да се бори са опаком болести.

"Постоје тренуци у животу када се борите против противника кога је тешко победити, када морате да се суочите са компликованим проблемом. Сада се налазим у том моменту, али имам срећу јер нисам сам. Осећам да имам невероватно велику подршку", поручио је Михајловић преко листа Газета дело Спорт.

Он је истакао да је добио на хиљаде порука подршке, да их је све прочитао једну по једну и да су му дале снагу да истраје у борби.

"То ми је сигурно и обавеза да ћу победити битку против леукемије. Ово су били тешки дани и извињавам се што нисам на све поруке одговорио", навео је Михајловић и захвалио се бројним људима из спорта и јавног живота на огромној подршци.

"Хвала и онима који су ми звиждали и критиковали ме на терену, а сада послали поруку "Не одустај, Синиша". Хвала великој публици, људима из политике, јавног живота, упознао сам много пријатеља широм света, као и порукама председника држава (не могу да верујем), али и од писама деце која су ми измамила осмех. Покренули сте ме, нестало ми је суза, сада сам спреман за борбу. Видимо се ускоро заједно", закључио је Михајловић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести