Михајловић: Сигуран сам да ћу победити болест (ВИДЕО)

БОЛОЊА: Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић путем видео снимка послао је поруку навијачима Болоње и поручио им да му они дају велику снагу у борби против леукемије.
sinisa mihajlovic
Фото: Tanjug (AP Photo/Marco Vasini)

Михајловић је недавно завршио други циклус хемотерапија и ускоро га чека нови, али без обзира на такву ситуацију водио је екипу на три од седам утакмица Серије А.

Михајловић, који је тренутно у Риму на кратком одмору, пропустио је јучерашњи ревијални меч легенди Болоње и Реал Мадрида на 110. рођендан Болоње на стадиону "Ренато Далара".

"Жао ми је што нисам могао да присуствујем, скоро сам изашао из болнице и хтео сам да одем кући како бих провео неко време са породицом. Надам се да разумете... Хвала свим навијачима Болоње и клубу на свему што је урадио за мене", рекао је Михајловић путем видеа који су објавили италијански медији.

Легендарни Србин поновио је да је уверен да ће победити болест.

"У тешким тренуцима остали сте близу мене и дали ми снагу. Борим се са болести и сигуран сам да ће бити све добро на крају, да ћу победити. Хвала и Реал Мадриду што је дошао у Болоњу да увелича прославу, цео град мора да буде поносан", закључио је.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести