Мијаиловић: Милина видети насмејане фудбалере Звезде

БЕОГРАД: Председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић рекао је да срећан што су се фудбалери после више од месец и по дана вратити у тренажни процес.
svetozar mijailovic
Фото: Youtube Printscreen

Још увек нисам ту, али свакодневно гледам прилоге са тренинга. Види се радост фудбалера и стручног штаба што су се вратили на терен и што су поново на окупу. Зна се да је то незамењиво код играча у њиховој припреми за такмичарске утакмице. Радостан сам и ја због тога што су се вратили на терен, а похвалио бих и људе који су припремили све услове да се тренинзи спроводе на квалитетном нивоу, поштујући све прописане одредбе. Милина је видети насмејане фудбалере Црвене звезде који се спремају за наставак такмичења, рекао је Мијаиловић за клупски сајт.

Он је истакао да је клуб у овом периоду "функционисао као сат", као и да је поносан на акције које су спроводили.

Презадовољан сам што је клуб показао да и у оваквој ситуацији може да ради беспрекорно, поштујући све прописе. Упркос свему, успели смо да будемо први и да предњачимо у акцијама које смо спроводили током пандемије и веома сам поносан због тога. Примарна оријентација Црвене звезде јесте да буде друштвено-одговорна и то смо успели да спроведемо. Што се тиче акције доношења пакета помоћи за чланове старије од 65 година, добио сам много позива и речи захвалности. Рекли су да им то много значи и да су поносни на Црвену звезду због тога. Хуманитарне акције су само наставак свега онога што и иначе радимо. Сезонске улазнице смо и раније даривали, а овог пута смо то поклањали медицинском особљу и лекарима, рекао је Мијаиловић.

Додао је да клуб има јасан чиљ што се тиче чланова, а то је да достигну цифру од 50.000 активних чланова.

У овом тренутку смо се зауставили на 28.000, од чега 13.000 сениора, уз 1.000 јуниора са плаћеном чланарином, а остали су млађи од 15 година. Очекујем да ћемо плаћањем чланарине сви допринети побољшању, пре свега Омладинске школе, као и ветеранима нашег клуба. Очекујем да ће бити и донаторских акција, јер започете активности везане за Омладинску школу треба да приведемо крају, а то ће бити отежано због услова у којима се тренутно налазимо. Тешко ће радови који су планирани моћи да се заврше у пројектованом времену, али покушаћемо да нађемо решења која би допринела спровођењу започетог, закључио је Мијаиловић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести