Милан Косановић преузима дужност спортског директора ФК „Војводина“

НОВИ САД: После дужег периода у којем није имао спортског директора, ФК Војводина, данас у 11 часова, и коначно решава то важно питање.
milan kosanovic, fbakic
Фото: Милан Косановић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Наиме, после дужег договара, одговорну обавезу прихватио је да преузме Милан Косановић, који је раније с великим успехом радио у омладинској школи новосадских црвено-белих „Илија Пантелић“, а после тога и као тренер, односно асистент у омладинској репрезентацији Србије која се 2015. године окитила титулом првака света на Новом Зеланду, као и у Војводини и Црвеној звезди.

У редовима београдских црвено-белих био је помоћник Владану Милојевићу, с којим је продужио сарадњу и у Ал Ахлију из којег се сада и враћа у Вошу.

Пред Косановићем је веома озбиљан посао да, у сарадњи са шефом стручног штаба Ненадом Лалатовићем, начини „стару даму“ из Новог Сада још снажнијом и бољом. Он је већ почео да ради на припреми за зимски прелазни рок, односно на успостављању контаката с играчима који су занимљиви тиму из Српске Атине.

У сваком случају, после одласка Николе Лазетића, Војводина најзад решава место спортског директора, уз веру да ће Милан Косановић добро познавање тржишта играча, али и захтеве у игри Ненада Лалатовића, преточити у решења од којих ће велику корист да имају тим из највећег војвођанског града, али и навијачи трофејног клуба

А. П.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести