Миливојевић: Док постоји шанса, ми ћемо се борити

ВИЛЊУС: Фудбалер Србије Лука Миливојевић, после победе против Литваније 2:1, рекао је да је било доста позитивних ствари у меч квалификација за ЕУРО 2020.
milivojevic, fonet
Фото: FoNet

"Реално је да смо узели три бода, било је доста позитивних ствари. Било је неких које нисмо желели. Морамо да радимо, да напредујемо, имаћемо доста времена да радимо на томе", рекао је Миливојевић новинарима после меча.

Он је био упитан и да објасни шта је узрок пада у игри током другог полувремена.

"Тешко питање одмах после утакмице да бих нешто рекао паметно. Генерално можда и пад концентрације, али опет имали смо 2:0, реално смо могли да затворимо утакмицу на леп начин. Али, ми као ми. Примили смо гол, пореметио нас је, али то је фудбал. Мораш да искористиш шансе и спроведеш у гол. Опет кажем, имамо доста да радимо. Идемо у новембар да одиграмо још две утакмице и узмемо шест бодова."

Србија на трећој позицији у групи Б тренутно имам бод мање од Португалије, а везни играч Кристал Паласа рекао је да док постоји шанса за пласман на ЕП да ће се за њу борити.

"Ми математички нисмо испали са пласмана на ЕУРО. Док постоји математичка шанса ми ћемо се борити, и да не постоји опет би се борили. Имамо могућност да ако победимо две утакмице, можемо да сачекамо да Португалија можда киксе. На нама је да победимо све, а после шта буде. Можда ће нас Бог погледати", закључио је Миливојевић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести