Миливојевић: Португалија нам долази у незгодном тренутку

СТАРА ПАЗОВА: Повратник у фудбалску репрезентацију Србије Лука Миливојевић, пред меч квалификација за ЕУРО 2020 против Португалије у Београду, рекао је да ривал долази у незгодном тренутку, али да се нада позитивном резултату.
Luka Milivojevic/FSS
Фото: Luka Milivojevic/FSS

Србија утакмицу против изабраника Фернанда Сантоса дочекује после убедљивог пораза од Украјине (0:5) и са новим селектором Љубишом Тумбаковићем, који је капитена Кистал Паласа вратио у национални тим после годину дана.

"У незгодном тренутку нам стиже Португалија. Ималли смо тежак пораз на последњој утакмици. Генерално, све треба да усмеримо на Португалију. Нова утакмица, нових 90 минута. Треба да дамо све од себе и да будемо чисти пред собом, па онда да видимо. Надам се да ћемо остварити позитиван резултат", рекао је Миливојевић новинарима у Старој Пазови.

Миливојевић истиче да мора да буде фокусиран на своје задатке на терену, иако има и жеље и очекивања у мечу са Португалијом.

"Морам да се фокусирам на своју игру, на моје задатке на терену. На све неке периферне ствари ја не могу да утичем. Нека своја очекивања наравно да имам, исто тако имам и неке жеље шта бих волео да се деси. Морам да будем фокусиран на оно што је до мене и оно на шта ја својим приступом и наступом могу да донесем репрезентацији. Тако размишљам и тако ћу се спремати и у будуће", рекао је он.

Португалци у Београд стижу у најјачем саставу, који предводи Кристијано Роналдо, а везни играч упитан је и шта може да буде адут Србије у суботњем мечу на "Маракани".

" Свашта може да буде адут. Никада не знамо на који начин можемо да дамо гол или да одбранимо гол. Имамо још дана где ћемо их анализирати и скаутирати, па ћемо видети", закључио је Миливојевић.

Србија у суботу чека Португалце на стадиону "Рајко Митић", а три дана касније игра у Луксембургу.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести