Миливојевић: После Ситија две ноћи нисам спавао...

ЛОНДОН: Српски репрезентативац из Кристал Паласа Лука Миливојевић открио је да после промашеног пенала против Манчестер Ситија није спавао две ноћи, али да је сада знатно мирнији после победничког гола против Саутемптона.
luka
Фото: EPA-EFE/GERRY PENNY

Миливојевић је пред Нову годину пропустио да нанесе пораз лидеру енглеског првенства, а онда је два дана касније на Сент Мерију у финишу постигао фанатастичан погодак за 2:1 и одвео екипу ван опасне зоне.

"Морам да будем искрен, две ноћи нисам спавао. Тешко је када промашиш у последњем минуту пенал, посебно што је ривал био Манчестер Сити и то на нашем стадиону. Хвала Богу да сам постигао гол на следећој утакмици и допринео победи, пресрећан сам. Сада боље спавам", рекао је Миливојевић, а преноси Стандард Ивнинг.

Бивши везиста Рада, Црвене звезде, Андерлехта и Олимпијакоса пре дуела са "грађанима" искористио је свих пет казнених удараца за Кристал Палас, али му је шести одбранио Едерсон.

"Морам да захвалим саиграчима, дали су ми велику подршку, нико ми ништа лоше није рекао. Дао сам пет пенала, један промашио и то зато што сам променио одлуку код извођења. Нисам осећао притисак, само сам хтео да шутирам по средини и то сам урадио лоше".

Он је признао да му није било лако да већ на следећем мечу заборави промашај са "беле тачке".

"Јако смо желели три бода. Поносан сам што смо их остварили на тешком гостовању, показали смо карактер", закључио је Миливојевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести