Милојевић: Да крунишемо сезону титулом

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвена звезде Владан Милојевић изјавио је да ће сутрашња утакмица против Младости из Лучана у петом колу плеј-офа Суперлиге бити веома тешка, али да се нада да ће екипа крунисати сјајну сезону победом и одбраном титуле.
Milojevic Vladan/Zoran Zestic/Tanjug
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Познајете ме и знате да не волим да причам ништа унапред, битно је да одиграмо добру утакмицу против квалитетног противника, да публика дође у што већем броју и, ако да Бог, да крунишемо сезону титулом сутра. То нам је циљ, за то смо се борили, трудили и радили свих годину дана. Рекли смо још на почетку колико нам је важно да освојимо титулу, али не бих да прејудицирам ништа. Спремићемо се као и за сваку утакмицу, очекујем подршку са трибина и да заједно математички обезбедимо титулу", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Како је навео, Звезда се више пута током сезоне састајала са екипом Младости, тако да је све већ речно.

"Они су јако дисциплинована, такмичарска, добро вођена екипа. Стабилан су суперлигаш са свим комплиментима за организацију клуба, претходних година показали су да су апсолутно заслужено у врху домаћег шампионата. Претендент су за излазак на европску сцену, имају доста искусних играча, тренера који је јако дисциплинован, такмичар, посвећен фудбалу и то се види јасно на терену. Без обзира да ли играмо у Лучанима или на Маракани увек су утакмице против Младости изузетно тешке".

Милојевић истиче да његов тим мора да пружи максимум да би остварио циљ.

"Приближава се завршница првенства и радује ме што су моји играчи изузетно мотивисани и што влада одлична атмосфера у екипи. Једва чекамо да одиграмо све утакмице до краја и да на прави начин завршимо сезону, онако како смо је и почели", поручио је Милојевић.

Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се у недељу од 18 сати.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести