Милојевић: Не дозвољавам опуштање, увек лепо играти у Новом Саду

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да против Војводине у Новом Саду неће дозволити никакво опуштање у екипи, упркос томе што је шампионска титула већ освојена.
Vladan Milojevic/fonet
Фото: FoNet

Играмо претпоследњу утакмицу ове сезоне и играћемо је као што смо играли претходне. Можда за нас у овом тренутку није од такмичарског значаја, али очекујем праву дерби утакмицу. Војводина заслужује боље место на табели, играју пред својим навијачима, победили су и Партизан у Новом Саду и неће недостајати тог такмичарског карактера, рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Како је навео, у екипи због картона неће бити Срђан Бабић, још неколико играча има мање проблеме с повредама, па је могуће да шансу добију неки који су до сада имали мању минутажу.

Увек је лепо играти на Карађорђу и очекујем да ће публика уживати. Не сме да буде опуштања и не дозвољавам га. То јесу утакмице где не бих желео да имамо проблема с повредама, али увек мора да се нађе мотив и мислим да док се игра у Звезди увек се има мотива. Морам да похвалим и играче, јер иако су већ шампиони, показују велику дозу професионализма, одлично тренирају и у оваквим условима успевају да нађу мотив и то ме изузетно радује и надам се да ће до краја првенства бити тако.

Прелазни рок је пред вратима, а од Црвене звезде се очекује да направи добар тим како би покушала да још једном успешно “нападне” европске квалификације.

Прелазни рок траје 24 часа дневно, 12 месеци током године. Увек имамо неке своје планове, али ја сам фокусиран на тим и завршетак сезоне. Спортски директор Митар Мркела ради пуном паром, у сталном смо контакту. Али, свашта ће да се пише, много ће се имена појавити по штампи и напоменућ да је најлепше кад се заврши прелазни рок. Ми знамо шта хоћемо, али не зависи само од нас, постоји много фактора који утичу на довођење играча. Имамо времена и за играче да се одморе и видећемо да га искористимо на најбољи начин, поручио јe Мiлојевић.

Утакмица 6. кола плеј-офа Суперлиге између Војводине и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Новом Саду.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести