Милојевић: Победа вредела један и по бод, ништа није готово

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић поручио је данас да трка за титулу првака Србије није готова, без обзира што његов тим има велику предност од девет бодова у односу на другопласирани Раднички из Ниша.
Milojevic Vladan/Zoran Zestic/Tanjug
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

"Очекује нас још седам утакмица, 21 бод је у игри када прође сусрет са Пролетером. Након поделе бодова долазимо до тога да нам је свака победа у овој фази такмичења вредела један и по бод. Раднички је свакако најозбиљнији кандидат за титулу поред нас", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

За наредног ривала, Пролетер из Новог Сада, каже да га веома цени, посебно због одличног континутитета игара ове сезоне.

"Предвођени су одличним и искусним тренером Радојичићем, трофејним стратегом који се доказао у многим клубовима. Његов рад се најбоље види кроз одличне резултате са Пролетером. Позивам наше навијаче да дођу на Маракану у што већем броју, да одиграмо утакмицу у лепом амбијенту. Очекујем да се представимо у најбољем издању и да припредимо лепу представу за све љубитеље фудбала".

Милојевић због суспензије неће моћи да рачуна на Срђана Бабића, Душана Јованчића и Филипа Стојковића, на чије радовање је имао примедбе против Бачке, док повреде осећају Лоренцо Ебисилио и Марко Гобељић.

"Не свиђа ми се начин на који су неки играчи добили картоне, већ сам говорио о скидању дресова код прославе голова. Ипак, то је саставни део утакмице где су емоције заиста изражене", закључио је он.

Утакмица 30. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Пролетера игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 19 сати.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести