Милојевић пред Инђију: Очекује нас занимљив меч

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред меч са Инђијом у 8.колу Суперлиге, рекао је да екипа спремно дочекује први меч после репрезентативне паузе.
Milojević Vladan/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Милојевић Владан

"Враћамо се обавезама после репрезентативне паузе. Искористили смо је на најбољи могући начин. У четвртак на тренингу сам видео скоро све играче и сви су у тренажном процесу. Надам се да ће до утакмице са Инђијом сви бити спремни, од недеље на све ћу моћи да рачунам. Мали проблем имамо са Гобељићем и мислим да ће му повреда бити врло брзо санирана. Остали су успели да се одморе и психички и физички, а добро смо и радили. Спремни смо до следеће паузе, чека нас много обавеза и у Суперлиги и у Европи", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Милојевић је истакао и да очекује занимљиву утакмицу.

"Инђија заслужује да буде у Суперлиги, има континуитет и доста добрих резултата. Тренер и мој колега Срђан Благојевић води специфичну екипу која и воли да игра фудбал и игра на резултат. Очекује нас занимљива утакмица и позивам навијаче да дођу у што већем броју, да се загревамо за све што нас чека у наредном периоду".

Милојевић је говорио и о Раџиву Ван ла Пари, последњем појачању црвено-белих.

"Ла Пара долази из "фул" такмичења. Његово физичко стање је јако добро, спреман је и нема проблема. Очекујемо да дебитује и да се уклопи у нашу игру полако.

Био је наш циљ у прелазном року и хвала Митру Мркели и Звездану Терзићу, учинили су све да га доведемо. Циљали смо га као појачање на крилу. Све остало зависи од њега. Надам се да ће успети да нам помогне", рекао је он и додао:

"Да ли ћемо мењати начин игре? Добили смо нову форму у офанзивној трећини са појачањима, добили смо играче према жељама и сада је на њима да оправдају то што су доведени."

Шеф штручног штаба црвено-белих рекао је да у тиму влада добра атмосфера и да сви желе да играју.

"Сви желе да играју и то ме посебно радује. Видећемо у складу са онима који су имали дугачка путовања за који ћемо се састав определити. Вратио се и Борјан... Дегенек је тренирао у четвртак, они су адаптирани и поред далеких путовања и временских зона, све је у реду. Не значи ми лично да ли ћемо играти у петак или у суботу, мислимо само на Инђију тренутно", закључио је Милојевић.

Меч између Црвене звезде и Инђије игра се сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести