Милојевић пред реванш у Лучанима: Као да је 0:0

БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Владан Милојевић, уочи реванша полуфинала Купа Србије против Младости из Лучана, позвао је своје фудбалере на максималан опрез и озбиљност.
Vladan Milojevic/fonet
Фото: FoNet

Црвена звезда у Лучане иде са великом предности из првог меча 4:1, али Милојевић истиче да је за њега резултат 0:0.

"Тражим од играча да схвате како смо одиграли прво полувреме и да се не обазиру на резултат. Више пута се у фудбалу показало, поготово у последње време, да та предност и није баш тако велика, иако делује, и да можете да имате великих проблема. Тражићу да одиграмо као да је било 0:0 у Београду", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Тренер шампиона Србије похвалио је ривала који стоји на путу ка финалу Купа и поручио да до опуштања у његовом тиму не сме да дође.

"Гостујемо јако доброј и дисциплинованој екипи, која је одлично вођена од колеге Миловановића. Младост се до самог краја борила за Европу у првенству, а последњих година израсла је у клуб који има значај у српском фудбалу. Очекује нас тешка утакмица и ми ћемо се спремити на најбољи могући начин. Тражићу максималну озбиљност од играча, али они знају да нам је сада ово најбитнија утакмица".

Открио је да ће на Ричмонда Боаћија ускоро моћи да рачуна, јер су контролни снимци показали да се добро осећа.

Утакмица између Младости и Црвене звезде игра се сутра од 17.30.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести