Милојевић пред Судуву: Не знам за лимит, можемо боље 

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да очекује бољу игру свог тима у Београду против литванске Судуве у реваншу 1. кола квалификација за Лигу шампиона.
milojevic, tanjug
Фото: Tanjug/S.Radovanović, arhiva

"Судува је јако незгодна екипа, што су показали у Литванији. Одиграли смо на добар начин тамо, али је недостајала завршница. Сада верујем да можемо још боље, увек може и ја не знам за лимите. Неће бити изненађења, противника респектујемо. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и подрже нас", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре на стадиону "Рајко Митић".

После ремија без голова у Маријампољу, Милојевић није искључио да ће бити промена у стартној постави.

"Има доста добрих екипа у Европи, није више као некад. И Судува је састављена са доста играча из бивше Југославије, са добрим каријерама и најбољима из Литваније. Ми излазимо из припремног периода пред значајне утакмице, за разлику од Судуве и то ме забрињава. Тако је како је, а на нама је да се спремимо на најбољи могући начин".

Према његовим речима очекује бољу реализацију шанси, посебно бољу партију Ричмонда Боаћија.

"Боаћи је имао је јако добру сезону пре одласка у Кину. Оно што ме радује је да је добро радио у припремама, очекујем врло брзо да се врати на старе партије. Вукао је повреду више од месец дана у финишу прошле сезоне, фалио нам је... Верујем увек у своје играче и да ће Ричмонд бити на нивоу".

Он је прокоментарисао и одлазак доскорашњег капитена Вујадина Савића у кипарски АПОЕЛ, али и чињеницу да је неопходно појачање на позицији штопера где су само Срђан Бабић, Немања Милуновић и повређени Радован Панков.

"Драго ми је да је Вујадин отисао у велики клуб, велики је професионалац. Видећемо каква је ситуација и да ли ћемо реаговати у наредним данима", закључио је он.

Реванш утакмица Црвена звезда - Судува игра се сутра на стадиону "Рајко Митић" од 20.45 сати.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести